Vimax sprosser på Sunnmøre

Sprosser

Jeg kan lage alle typer ruteinndelinger på sprossene. Det er (nesten) bare fantasien som setter begrensninger!
Her er et lite utvalg av mitt sortiment. Alle sprosser blir laget etter mål av dine vindu

Profilene jeg bruker i rammesprossene leveres av Primo Norge. Vimax AS har hatt samme leverandør i over 30 år, og er derfor så sikker på kvaliteten på råvarene at Vimax AS har livstidsgaranti på rammesprossene våre.Klipsesprosser

Klipsesprosser er et annet alternativ vi har til rammesprossene, det vil si sprosser som ikke har omramming. Våre klipsesprosser leveres i aluminium.

De festes på et feste i glasslisten eller klikkes på plass med klips som sitter i sprosseprofilen. Sprossene kan brukes på vinduer i tre, tre med aluminiums-kledning, pvc og aluminiumsvinduer. 

Fordelen er at du ikke mister noe av lysåpningen i vinduet. Men klipsesprosser har dessverre også noen ulemper.  Hver enkelt profil må løsnes fra glasslisten – dette tærer mye på festene i profilen. De er dermed ikke like holdbare som våre hule pvc-profiler (rammesprosser). Derfor gir vi heller ikke samme garanti på disse sprossene. I tillegg festes de noen ganger med et feste i glasslisten på vinduet, noe som medfører at du må bruke litt ekstra tid på vindusvask.

I aluminium får du klipsesprosser i breddene 24, 44 og 64mm.